Creuers comentals pel Canal de Midi

Més de 200 quilòmetres de longitud, una sisentena d’escluses, milers de dotzenas d’arbres a les vores del canal… I una classificació del Patrimoni Mundial de la Humanitat ! Aquests són alguns dels impressionants detalls del Canal de Midi, pel qual navegareu. A bord dels vaixells del passeig panoràmic Lou Gabaret i Hélos concebuts especialment per a circular per aquesta via aquatica, navegareu a 6 kms/hora.

Creuers

Creuer Carcassone (Denominació de Qualitat del Sud de França i Qualitat de Turisme), són dos vaixells panoràmics: Lou Gabaret y Hélios que us ofereixen cinc itineraris per a descubrir, a partir del Pont de Carcassone, el Canal de Midi. Amb el seu camí de Sirga i el franquiciat de les escluses , passejos d’una duració de 1.30 a 2.45 hrs. segons l’itinerari escollit. En funció de l’estació, disposem de dues a vuit sortides diàries. L’embarcament es fa al costat de l’estació de SNCF. Pel juliol i Agost,i pels més romàntics, tots els migdies creuer pic-nic amb escala campestre al jardí de Foucaud a bord del Canal de Midi, i tots els dijous a les 17 i 18 hrs. un creuer degustació dels productes del territori.

Veure els creurs>

.

Boat Restaurant

Aniversaris, Seminaris

El creuer Carcasonne aportarà als vostres esdeveniments , amb l’ajut del tot el seu equip, la solución més adaptada als vostres projectes, ja que no és tracta només d’un dinar a bord del vaixell,sino també d’una jornada d’estudis de treball basada en el descobriment d’una panorámica única del canal de Midi, viatge en equip sota el signe del èxit. Un concepte que requereix un expert en restauració, en organització.

Per tal que la seva jornada de treball a bord del nostre vaixell sigui un veritable èxit, deixeu-nos que ens encarreguem de tot, relaxeu-vos i disfruteu d’un paissatge excepcional.

Veure els esdeveniments>

Galeria de fotos

Creuer Carcassone

Port de Carcassonne - France
Al costat de l’estació de SNCF
Telèfon: 0033 (0)668 716 126
Telèfon: 0033 (0)680 475 433

E-mail: lougabaret.canaldumidi@wanadoo.fr

Creuers

"Creuer Ciutat" Creuers comentats pel Canal de Midi amb sortida del PPort de Carcassone en els vaixells Hélios i Lou Gabaret. Creuers de 1.30 hrs. Passatge d’escluses, pasatge del Epanchoir de Foucault, del Meridien, del pont del canal i vista panorámica de la ciutat medieval...

"Creur Descoberta" Deixeu-vos portar durant aquest passeig d’una dotzena de quilòmetres per l’encís d’aquesta via del canal recorrent el camí de sirga i els seus arbres centenaris . Franquejarem l’esclusa de Ladouce del s. XVII, el pont d’Iéna i l’aqüeducte d’Amouze. Farem una escala al Epanchoir de Foucaud on podreu descubrir l’antic traçat del canal, lloc de partida del nou tram del canal de Midi.

"Creuer Pic-nic" Sortida del Port de Carcassone navegant fins l’Épanchoir de Foucaud on desembarcarem i ens instal.larem per fer un pic-nic al jardí d’Oc. Després del dinar continuarem el nostre creuer fins l’esclusa de la Douce del s. XVII franquejat per tots dos sentits de la navegació i tornarem al port sobre les 15 hrs.

"Creuer Natura" Embarcarem en un creuer d’uns 15 kms. direcció Toulouse. Franquejarem dos escluses: l’esclusa de la Douce del s.XVII i una de les més grans escluses del Canal de Midi: Herminis ...

"Creuer Degustació" Sortida del port de Carcassonne amb passatge de l’esclusa, navegació fins a la vista panorámica de la Ciutat Medieval. Farem mitja volta per a re-franquejar l’esclusa direcció Toulouse. Travessia del port de Carcassone creat el 1859 i descoberta del camí de Sirga fins a la casa de Foucaud on farem una parada per a degustar els productes regionals./b>.

"Creuer Esmorzar" A ritme tranquil d’un creuer esmorzareu a bord del vaixell. Creuer comentat pel nostre guia amb passatge de l’esclusa, descoberta del camí de Sirga bordejant els arbres centenaris.